Kollégium - degyfk

Maecenas vitae congue augue,
nec volutpat risus.                       Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar
                                 Debreceni Egyetem
 .          .          .         .        .     .

Levelezés       Telefonkönyv       Tárhely       Galéria
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kollégium
............................................................................................................................................................................................................................

Kollégiumunk Hajdúböszörmény központi részén található a Désány István utcán. 1996-ban nyitotta meg kapuit, azóta várja a hallgatókat, akik szeretnék az egyetemi éveiket barátságos, családias környezetben eltölteni.
A kollégium és a Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar egy területen helyezkedik el. Így az is a hallgatók kényelmét szolgálja, hogy nem kell buszra szállni, hosszadalmas sétákat tenni ahhoz, hogy az órákat látogathassák. Óvoda pedagógusok számára pedig kifejezetten nagy előnyt a gyakorló óvoda közelsége jelenti. Mivel kollégiumunk a város szívében helyezkedik el, a gyakorlati helyek más szakok hallgatói számára könnyen és jól megközelíthetők.
Kollégiumunk jól felszerelt. 3 ágyas szobákban 210 fő fér el. A vizesblokk (wc, mosdó, zuhanyzó) 2 szoba közös előterében található. Két tágas és jól felszerelt konyha és étkező, három tv-vel, játékokkal ellátott klub, kolirádió, vezeték nélküli internet, szobánként barangoló kártyával használható vonalas telefon, portaszolgálat és orvosi rendelő biztosítja a komfortot. A modern gépekkel ellátott kondicionáló termet és a számítógépes termet térítésmentesen vehetik igénybe a kollégisták.
Az itt lakó hallgatóknak lehetőséget tudunk biztosítani a szabadtéri sportolásra (salakos pályán foci, kosárlabda), valamint a kollégium udvarán lehetőségük van a baráti társaságoknak főzésre, szalonna sütésre.
A városban található uszodát a hallgatók heti egy alkalommal térítésmentesen vehetik igénybe.

Kollégiumi Bizottság
A kollégium önkormányzati szerve a Közgyűlés és a Kollégiumi Bizottság. A kollégiumi bizottság feladata a kollégiumi élet színesítése, a lakók ügyeinek intézése (be- és kiköltözés), valamint a bizottság tagjainak feladata a bentlakási feltételek és a szabályzat ismertetése és betartatása, de bármilyen problémája adódik a lakóknak bizalommal fordulhatnak a tagokhoz.

A kollégiumi díjakról, ösztöndíjakrol, szabájozásokról az alábbi linken érdeklődhet

Letölthető dokumentumok

robertkiss
Debreceni Egyetem
H-4032 DEBRECEN, EGYETEM TÉR 1.| TEL.: +36 52 512 900 | E-MAIL: INFO@UNIDEB.HU
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz